Bars

Voorwaarden

1. Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

2. Om hygiënisch te kunnen werken, verwachten wij van u dat u zich voor de massage gewassen hebt.

3. Al uw persoonlijke en medische gegevens worden, zonder uw schriftelijke toestemming vooraf, nooit verstrekt aan derden.

4. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw medisch verleden.

5. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling worden gestaakt en kunt u doorverwezen worden naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hiermee instemt.

6. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kunnen wij u vragen met hem of haar te overleggen of een behandeling gegeven mag worden.

7. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist dient u voor aanvang van de eerste behandeling via het intakeformulier mee te delen.

8. Praktijk Libera-Pera is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van uw persoonlijke bezittingen.

9. Praktijk Libera-Pera is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/ of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

10. Praktijk Libera-Pera behoudt zich het recht voor om een cliënt te weigeren indien deze onder invloed is van geestverruimende middelen.

11. Om u volledig aandacht te kunnen geven, nemen wij zelf de telefoon niet aan tijdens een behandeling. Daarom vragen wij u om uw mobiele telefoon uit te schakelen.

12. Roken in de behandelruimte en in het woonhuis is niet toegestaan.

13. Voor praktijk Libera-Pera geldt uitsluitend contante betaling.

14. U kunt uw afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor de gereserveerde tijd. Uiteraard stellen wij het op prijs als u uw reservering ruim van tevoren annuleert i.v.m. onze planning. Wilt u de afspraak binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd nog afbellen, verzetten of komt u niet op de afspraak, dan brengen wij de helft van de kosten van de afspraak in rekening.

15. Wanneer u geen handdoeken meeneemt, zullen we € 5,00 extra in rekening moeten brengen. Dit geldt niet voor het magnetiseren.

In Praktijk Libera-Pera willen we u met respect tegemoet treden en dat verwachten wij ook van onze cliënten. Wij geven geen erotische massages. Seksueel getinte opmerkingen of handelingen worden dan ook niet op prijs gesteld. Wij zullen u dan verzoeken om de praktijk te verlaten.

© Libera-Pera 2024

Spring naar toolbar