Bars
Uitgelichte afbeelding

Magnetiseren

Magnetiseren is een eeuwenoude manier van genezen, die voorkomt in diverse culturen. Zo weet men, dat er in China en India al duizend jaar voor Christus gebruik werd gemaakt van deze behandelmethode. Ook zijn er teksten, die aantonen dat de Egyptenaren zelfs al eerder genazen via handoplegging.

Magnetiseren is het doorgeven van energie met als doel het herstellen van de energiebalans bij mens, dier en plant. Bij het magnetiseren wordt gebruik gemaakt van het energieveld dat om ons heen zit.

Magnetiseurs worden geboren met deze gave.

Enkele jaren geleden werd het steeds duidelijker, dat ik de gave heb om te magnetiseren. In de behandeling gebruik ik mijn handen: als gereedschap voor het opsporen en in beweging brengen van blokkades. Blokkades zijn problemen die zich bij de mens voordoen en waar je alleen moeilijk uitkomt. Door die blokkades op te heffen, kan je levenskracht weer vrijelijk door het lichaam stromen. Als magnetiseur hoef ik je niet aan te raken. Mijn handen zijn de instrumenten, die ik gebruik door op ongeveer 5 à 10 cm langs het lichaam te gaan, waarbij ik dan voel, waar een blokkade zit. Soms kan het nodig zijn om een meer intense en directe werking te bewerkstelligen. Een behandeling varieert van 30 minuten tot een uur. Meestal zullen er meerdere behandelingen nodig zijn.

© Libera-Pera 2024

Spring naar toolbar