Bars
Uitgelichte afbeelding

Massageolie

Er wordt bij de ontspanningsmassage gebruik gemaakt van zelfgemaakte massageolie. Alle bestanddelen komen uit de natuur, er zijn geen kunstmatige middelen aan toegevoegd.

 

 

De volgende massageoliën worden er gebruikt:

Sint Janskruid

Werking: Ideale massageolie bij jicht, spierproblemen , artritis en reumatische klachten. Deze olie werkt ook goed bij spierpijn en rugpijn, stimuleert de doorbloeding, werkt verzachtend bij een schrale huid en is verkoelend bij zonnebrand.

Sering

Werking: Het is spierontspannend en het werkt goed tegen zenuwpijn. Door de frisse geur van seringen zorgt deze massageolie dat zowel geest als lichaam geheel revitaliseren.

Gulden roede

Werking: Deze olie werkt goed bij reuma en eczeem en het reinigt de huid. Gulden roede wordt ook wel wonderkruid genoemd.

Lavendel

Werking: Rustgevend effect, geeft diepe ontspanning. Eén van de lekkerste, natuurlijke remedies tegen stress. Een massage met deze olie stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Masseer de lavendelolie op je maag en borst voordat je gaat slapen voor een goede nachtrust.

Calendula (goudsbloem)

Werking: calendula staat bekend om zijn desinfecterende eigenschappen. Het is een genezend en beschermend kruid bij een droge huid en bij kloven en jeuk.

De massageolie is ook te koop.

De olie wordt verkocht in flesjes van 300 ml voor €7,00.

© Libera-Pera 2024

Spring naar toolbar