Bars
Uitgelichte afbeelding

Ontspanningsmassage

Onze maatschappij wordt steeds drukker, waardoor er de hele dag veel prikkels op ons af komen. Deze kunnen negatief op ons inwerken.

Massage is een effectieve manier om slaapproblemen, stress en rusteloze spieren te verhelpen. Hebt u dikwijls last van een stijve nek, van stijve schouders, van een gespannen rug? Een ontspanningsmassage zorgt er voor dat uw lichaam beter doorbloed raakt. Hierdoor zult u minder last hebben van stijve en gespannen spieren. Door de betere doorbloeding worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook uw vermoeidheid zal aanmerkelijk afnemen!

Elke massage vergroot het bewust ervaren van het eigen lichaam. Het ontspant en het werkt preventief tegen stress. Maar dit is niet het enige voordeel van massage. De helende werking ervan wordt in onze hectische maatschappij helaas onderschat. In de Westerse wereld raken we elkaar nog maar zelden aan, terwijl dit een basisbehoefte van ieder mens is, ongeacht de leeftijd. Iedereen die massage heeft ondergaan, zal het beamen: deze helende aanraking is een noodzaak voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

U wordt verzocht voor een massagebehandeling twee badhanddoeken mee te nemen.

© Libera-Pera 2024

Spring naar toolbar